Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


Ziggo lanceert Interactieve Televisie zonder aparte digitale ontvanger

5 Nov. '13 Als eerste in de wereld is het netwerk van Ziggo geschikt gemaakt voor het gebruik van Interactieve Televisie zonder de normaal noodzakelijke aparte digitale ontvanger. Ziggo klanten met een vernieuwde CI+ Module (vanaf versie 1.3) Ún een daarvoor door Ziggo gecertificeerde televisie kunnen vanaf morgen gebruikmaken van interactieve diensten zoals het On Demand bekijken van films en series of gemiste TV-programma's. Ziggo streeft er met deze volgende stap naar de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van Interactieve Televisie te vergroten.
Tot nu toe was het gebruik van Interactieve Televisie alleen mogelijk met behulp van een aparte digitale ontvanger, maar vanaf begin 2013 zijn televisies steeds vaker voorzien van een zogenaamd CI+ slot (Common Interface) versie 1.3. Op dit moment zijn al veel van deze televisies van de merken Samsung, LG en Philips gecertificeerd. De volledige lijst met geschikte en door Ziggo gecertificeerde TV's is te vinden op www.ziggo.nl/CI+module. "Deze ontwikkeling biedt voor onze klanten grote voordelen", zegt Pieter Vervoort, VP Consumentenproducten en Innovatie van Ziggo. "Ze kijken met de Interactieve CI+ Module zonder extra apparaat, zonder extra snoeren en zonder extra afstandsbediening, films, series en gemiste TV-programma's rechtstreeks op hun televisie. Voor Ziggo is het voordeel dat de look en feel en het gebruik van Interactieve Televisie over alle modellen randapparatuur exact het zelfde is."
Ziggo biedt de Interactieve CI+ Module 1.3 aan voor 89 euro plus eenmalige verzendkosten van 9,50 euro.
Bron: Ziggo persberichten

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  bas uit v met ziggo (5-11-2013 10:12:58)

Leuk , meerwaarde voor de gemiddelde consument blijft mager terwijl ziggo op zijn tv product een bijna niet meer in te halen achterstand heeft. Ziggo gaat voor de beleving van de klant alleen moet de klant dat wel zonder al teveel HD zenders doen en zonder alle regionale rtv zenders.
SD zenders die men bijna HD noemt is natuurlijk gewoon je klant besodemieteren.Klant moet niet al teveel kwaliteit eisen natuurlijk en dat de klanten het daar niet mee eens zijn zie je aan de kwartaal cijfers waar het digitale tv product elk kwartaal verder weg zakt.

...Er zijn 1 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid