Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Infofilter.nl telt bijna 1,7 miljoen registraties

25 Juni '07 Via Infofilter.nl kan de Nederlandse consument zich sinds enkele jaren kosteloos laten blokkeren tegen ongewenste post, telefoontjes en onaangekondigd telefonisch marktonderzoek. Op dit moment telt het filter bijna 1,7 miljoen registraties, inclusief dubbeltellingen voor personen die een blokkade hebben laten zetten op meerdere zaken. Het aantal respondenten dat zich specifiek heeft afgemeld voor telefonisch marktonderzoek ligt op 330.000. Het aantal respondenten dat zich voor marktonderzoek laat uitschrijven is ieder jaar (redelijk) stabiel. De andere kanalen (mobiel, post, telefoon) groeien wel stevig.
Vecai journaal 25-07-2007.

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid