Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Televisieproviders informeren "onjuist" over HDTV

5 Okt. '11 Uit onderzoek van Totaal TV blijkt dat Nederlandse televisieproviders nieuwe klanten "onjuiste" informatie over HDTV geven. Totaal TV heeft een groot klantentevredenheidsonderzoek gedaan onder de vijf grootste Nederlandse televisieproviders. Dit zijn UPC, KPN, Tele2, Ziggo en Canal Digitaal. Het is voor de derde keer dat Totaal TV dit representatieve onderzoek uitvoerde. In ruim 80 procent van de gevallen vertelden medewerkers van de helpdesks van deze televisieproviders dat klanten als ze een HD-pakket afnemen en over een HD-televisie beschikken daadwerkelijk ook televisie kijken in HD-kwaliteit. Deze informatie is echter "onjuist" omdat slechts een klein aantal programma's van de Nederlandse publieke en commerciŽle omroepen op de beschikbare HD-kanalen daadwerkelijk in native HD-kwaliteit worden getoond. Grote winnaar van het derde klantentevredenheidsonderzoek van Totaal TV is net als bij het vorige onderzoek UPC geworden. UPC scoorde op vrijwel alle punten uitstekend. CanalDigitaal werd tweede, Ziggo en KPN deelde de derde plek en Tele2 kwam als minste uit de bus.
Opmerking COAX NL Het is natuurlijk wel zo, dat het niet aan de providers ligt, dat er door de omroepen zo wening HD uigezonden wordt.
Bron: TotaalTv nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid